Talcum 500 ml  € 68,-

Een zachte puurheid omhult alle kamers met een magische betovering. Talcum is de intense en langdurige geur die herinnert aan het dankbare parfum van onze kindertijd.

Puro lino 500 ml  € 68,-

Pure Linen verspreidt in de lucht een fris en toch verfijnd. Een pure frisse, milde geur.

In de winkel hebben we nog meer geuren en maten beschikbaar.

Amouroud Elixer La Rose Noir 

Het idee alleen al van zo'n donkere roos verrast en intrigeert. deze geur trekt ons aan als een schat die lagen van onnoemelijk rijkdom blijft onthullen. 

Amouroud Elixer Noir Illuminé

Noir Illuminé is een elixer zowel helder als donker, contrasterende elementen van schittering en diepe schaduw. Een vonk in de duisternis, ongrijpbaar en verleidelijk; vonkelende glitters van sprankelende kardemom, gember, en wilde kaneel fikkeren op een golf van zwarte pruimen nectar.

Amouroud Elixer  Mysterious rose

Dit iriserende elixer is afkomstig van een betoverde weelderige roos waarvan de fluweel achtige bloemblaadjes zich één voor één ontvouwen. 

Amouroud Elixer Golden oud 

Golden Oud extrait de Parfum is een tour de force. De kern is een natuurlijke Indiase Agarwood-hars. bekend als vloeibaar goud is deze hars ingewikkeld geweven met laag op laag van nobele Damascus roos, verwerkt met warme zoete houtsoorten. 

Nobile 1942  IL GIARDINO DELLE DELIZIE

Een dromerige en bizarre geur die excentriciteit, lust en vrijheid overbrengt. De fruitige noten geven kracht als symbool van exotisme en afrodiserende verleiding. 

Nobile 1942  LA STANZA DELLE BAMBOLE

De botsing tussen echt en onwerkelijk creëert een totaal surrealistische wereld. een bloemig parfum, valselijk onschuldig, zachtjes sensueel.


 Nobile 1942  CASTELLI DI SABBIA

 “Sommige dromen kunnen alleen worden gerealiseerd als je dapper bent.  Zijn rationele mensen echt het meest redelijk? Deze geur is een uitnodiging om je dromen groter te maken. zonder bang te zijn om te falen. Zijn omhullende maar lichtgevende formule opent met zoete noten van dadels, een vrucht die zelfs in de droogste woestijnen groeit, die niet bang is voor zandstormen en hete winden. Een symbool van grote kracht en doorzettingsvermogen. Zandkastelen gebouwd op stevige fundamenten storten niet in bij de eerste windvlaag”.Zijn rationele mensen echt het meest redelijk? Deze geur is een uitnodiging om je dromen groter te maken, zonder bang te zijn om te falen. Zandkastelen gebouwd op stevige fundamenten storten niet in bij de eerste windvlaag.